Het feit over laser ontharing dat niemand voorstelt

• Passend wegens alle huidtypen, verder getinte huidtypen mogen behandeld geraken betreffende een SHR; • Daar zijn niet zo behandelingen benodigd vervolgens bij overige ontharingsmethoden; • In principe geen bijwerkingen; • Geschikt vanwege grotere oppervlakte; • Geen branderigheid met omliggende huid; - Door het unieke koelsysteem van de Sopranolaser is het vrijwel pijnloos; • Direct na een verzorging kan u uw taken wederom hervatten; • Passend vanwege mannen en dames.

Een lichte huid met donker hoofdhaar leidt tot de beste gevolgen. Door een getinte kleur betreffende dit hoofdhaar is dit licht perfect opgenomen (wat leidt tot vernietiging betreffende dit haarzakje), de lichte huidskleur zorgt ook voor zo min mogelijk energieverlies.

Er is nauwelijks sprake met pijn na de behandeling, een huid kan hooguit wat gevoelig aanvoelen. Bezit u dan ook toch last, dan kunt u dan ook ons paracetamol nemen of een koude kompres op een behandelde plek leggen.

Op een donkere huid zit ons laserbehandeling ook minder goed doordat een deel aangaande een energie geregistreerd wordt via het pigment in een huid. Dus wordt verder aanbevolen om tenminste twee weken voor de laserbehandeling ook niet te zonnen.

De kracht is omgezet in ons warmteontwikkeling voor een stamcellen met een te verminderen haarfollikels, terwijl het weefsel eromheen onaangetast blijft. De verhitte stamcellen komen kortstondig boven een bepaalde temperatuur en geraken daarom uitgeschakeld. Een groei aangaande nieuwe haartjes is meteen ook niet verdere geoorloofd.

Dit is aanbevolen om niet te zonnen van twee weken wegens een operatie tot en met twee weken erna. Aangezien bij een gebruinde huid werkt de laser niet zo juist. Verder mogen daar verdere pigmentplekken voortkomen op een gebruinde huid.

Voor het gewenste resultaat zijn iedere keer verscheidene behandelingen Klik hier nodig. De huid moet wel herstellen voordat ons eerstvolgende treatment regio mag ontdekken. Dit duurt een zoveel weken tot de huid weer klaar kan zijn voor een volgende laserbehandeling.

Ongewenste haargroei is wegens veel personen een geval. Vaak horen wij dat al over alles is uitgeprobeerd om er van te aankomen maar zonder het bestelde uitkomst. Bij tijdelijke methoden ingeval scheren ofwel epileren komt een haargroei veelal sterker terug en verdere duurzame oplossingen blijken vaak toch niet zo efficiã«nt.

Hoewel daar meteen veel laserbehandelingen zijn teneinde cosmetische onvolkomenheden bijvoorbeeld ongewenst lichaamshaar te veven, bestaan veel met die technologieen niet veilig vanwege patienten betreffende getinte en donkere huidtinten.

Gedurende een ontharing met laser ontvangt u ons zonnebril om de ogen te beschermen. Een verzorging duurt, afhankelijk van dit te veven gebied, tien minuten tot een uur.

Een functie met Laser Ontharing Het principe betreffende Laser Ontharing is gebaseerd op het principe aangaande ‘selectieve fotothermolyse’, een reactie waarbij lichtwegend betreffende een zuivere golflengte wordt omgezet in warmte. Een aanwezigheid met pigment (melanine) in het hoofdhaar het ingeval geleider werkt kan zijn van belang wegens de benodigde reactiewarmte. Een laser stuurt laserlicht betreffende een verschillende golflengte welke tot diep in de haarkern doordringt en wordt geabsorbeerd door dit aanwezige pigment.

Laserbehandelingen en IPL worden continue frequenter aangeboden anti stuntprijzen, dit daar een apparatuur continue goedkoper is en daar daardoor meer en meer praktijken bijkomen. Wij raden u dan ook desalniettemin wel met teneinde te kiezen voor een praktijk betreffende oefening en u echt te laten voorlichten vooraf, dit daar voor foutief behandeling over de laser- en de IPL hardware brandwonden en verschillende klachten kunnen opkomen.

Ik heb ons donkere huid. Is permanente ontharing via medicament betreffende laser voor mijzelf mogelijk? Indien je ons donkere huid hebt mag een laserbehandeling minder doelmatig bestaan. Dit komt omdat er verdere pigment in de huid zit vervolgens voor lieden betreffende een lichtere huid. Het pigment neemt de sterkte aangaande een laserflitsen op, waardoor er te gering vitaliteit in een haarzakjes terecht komt.

Voor MediDerm Utrecht beschikken over wij sinds het jaar een beschikking over een nieuwe Candela GentleLase Pro U dan ook alexandrite laser. Die laser geldt wereldwijd wanneer een gouden standaard voor een behandeling met ongewenste haargroei voor lichte en getinte huidtypen 3 t/m 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *